Brf Tallkronan i Tallboda erbjuder ett prisvärt bra boende, som om inte något oförutsett händer, kommer att vara så under överskådlig tid.

Den prognosen grundar sig på den relativt låga skuldsättningen kombinerat med avtalade låga räntor. En annan viktig faktor  är att vi arbetar efter en långsiktigt finansierad underhållsplan (15 år) som bygger på att inte göra några investeringar förrän vi har råd. Driftkostnaderna håller vi nere genom ett bra underhåll och tillsyn av installationerna samt uppföljning av förbrukningarna av värme, vatten och el.

Vi strävar efter att minimera miljöpåverkan i området genom åtgärder för energibesparing och skapar förutsättningar för en fungerande källsortering av avfall. Tillsammans hjälps vi åt att måla garage och utrustningen på lekparkerna med syfte att spara pengar och skapa gemenskap mellan grannar.

För att få underlag och förslag till förbättringar får de boende med jämna mellanrum svara på en enkät om hur föreningen sköts inklusive servicen från anlitade entreprenörer.

Vill du läsa senaste årsredovisningen klicka här!